Voordelen

Bespaar tijd, vermijd fouten en
verlos jezelf van kopzorgen

De beperkte investering in het maandbedrag om Ribbit te gebruiken, verdient zichzelf al vanaf de eerste maand in meervoud terug. Je bespaart tijd, je vermijdt fouten, je vermindert het aantal kopzorgen. Als bedrijfsleider krijg je dankzij Ribbit de kans om je voluit te richten op de kern van je bedrijf: een optimale dienstverlening aan jouw klanten! Ribbit ondersteunt je voor de volledige administratie.

Op maat van de zelfstandige en KMO

Ribbit wordt vanuit de eigen bedrijfservaring volledig ontwikkeld op maat van de zelfstandige en KMO. Het programma werkt perfect voor uiteenlopende bedrijfssectoren. Ribbit doet wat jij wil dat de software doet.

Gedaan met Exell of manueel telwerk

Met Ribbit behoren de ingewikkelde werkbladen van Exell én het manuele telwerk volledig tot de verleden tijd. Ribbit staat garant voor foutloze calculaties en een correcte verwerking voor het opstellen van offertes en facturen.

Intuïtief en gebruiksvriendelijk

Om Ribbit te gebruiken, hoef je geen computerspecialist te zijn. Alles wijst zichzelf uit. Wie een computer kan bedienen, is na een half uurtje met Ribbit vertrokken. De basisinstelling verloopt via een handige wizard. Wanneer je deze doorlopen hebt, ben je helemaal klaar voor het aanmaken van je klantenbestand, facturen, offertes, je producten- en dienstencatalogus.

Je volledige administratie in één tool

Met Ribbit heb je als zelfstandige of KMO geen nood meer aan andere CRM-, plannings- of facturatieprogramma’s. Ribbit neemt al deze functies op zich. Als gebruiker krijg je bovendien voor één prijs toegang tot alle functies. Jij bepaalt of je iets wil gebruiken of je niet. Je betaalt niets extra voor extra modules of functies.

Een superscherpe prijs

Ribbit is niet alleen de meest gebruiksvriendelijke online softwaretool voor je klantenbeheer en het opstellen van facturen of offertes. Voor een scherpe all-in maandprijs geniet je van de talrijke voordelen van Ribbit. De investering betaalt zich door de tijdswinst en het voorkomen van fouten in een veelvoud terug.

Altijd en overal beschikbaar

Ribbit garandeert altijd en overal toegang tot jouw bedrijfsgegevens. Het gaat om mobile friendly online software die je eenvoudig via je browser gebruikt.

Je geniet automatisch van alle updates

Op basis van de feedback van onze gebruikers werken we voortdurend aan de verdere uitbouw van Ribbit. Zo voegen we via geregelde updates nieuwe functies en mogelijkheden toe. Als gebruiker geniet je automatisch en zonder meerprijs van elke verbetering.